Alle toepassingen van infraroodstralers

 

Deze site benadrukt onze knowhow en ervaring op het gebied van stralingsverwarming en illustreert de voordelen van dit verwarmingssysteem.

U zult bewezen producten, praktische informatie en verschillende installatievoorbeelden vinden.

We streven ernaar om u de beste oplossingen en de meest complete hulp te bieden.

Infraroodstralers zijn ontworpen om te worden geïnstalleerd in een breed scala van kamers en buitenruimten.

De ruimtes voor gebruik van de verwarming variëren van gesloten ruimtes zoals veranda’s en serres, tot balkons en klassieke patio’s, spa’s en wellnessruimtes en natuurlijk outdoor brouwerijen, paviljoens en terrassen van restaurants.

Het spreekt voor zich dat infraroodverwarmers op vele andere plaatsen kunnen worden geïnstalleerd, zoals de medische sector, werkplaatsen en boerderijen.

Stralende verwarming:

  • Verwarmt eerst mensen en objecten en vervolgens de omringende lucht. Dit vermindert de verwarmingstemperatuur zonder verlies van comfort.
  • Produceert directe verwarming en is daarom veel sneller dan traditionele verwarmingssystemen. Het is met name handig in de buitenlucht en in gebouwen die af en toe worden gebruikt
    zoals sportcomplexen of landhuizen.
  • De straling verwarmt de lucht niet direct, waardoor een zacht, aangenaam, tochtvrij binnenklimaat ontstaat met een gelijkmatige temperatuur.
  • Veroorzaakt geen luchtbeweging, in tegenstelling tot de meeste conventionele systemen. Dit vermindert de diffusie van stof, bacteriën en geuren en verbetert de kwaliteit van het binnenmilieu.
  • Het systeem is volledig stil.

Uit ervaring weten we dat het kiezen van het juiste verwarmingssysteem voor uw behoeften niet eenvoudig is.

Wij helpen u om de juiste keuze te maken vanuit een economisch oogpunt, maar ook in termen van flexibiliteit en comfort.

Call Now Button