OPLOSSINGEN VOOR VERWARMING

VAN TERRASSEN – PERGOLAS – PATIOS – VERANDAS – LOGGIAS

VGK HEATING biedt hoogwaardige verwarmingsoplossingen die comfortabele temperaturen opleveren dankzij een design gamma van infrarood electrische – of gasverwarmers van hoge kwaliteit.

DISTRIBUTIE – ADVIES – VERKOOP – REALISATIE TOTAALPROJECTEN

WIJ HELPEN U IN BELGIË – FRANKRIJK – LUXEMBURG – NEDERLAND

 

De infrarood warmtestralers en verwarmingspanelen bieden op betrouwbare wijze, snel en zuinig, een gezellig, aangenaam en gezond klimaat. Dit verwarmingssysteem kan u overtuigen door zijn eenvoudige bevestiging, haar flexibiliteit bij bevestiging en onderhoudsvrij. Onze activiteit berust op de import, distributie, aanbieding van oplossingen, verkoop en plaatsing van efficiënte thermische bronnen om u een comfort te bieden buiten of op moeilijk te bereiken plaatsen met klassieke oplossingen. Wij bieden korte -, midden – en lange golf radiaties aangepast aan uw behoeften.
Iedereen kent het aangezame warmtegevoel van de zon of van een open haard. Dit unieke gevoel is gebaseerd op de infraroodstraling en kan dit kan terug gevonden worden door middel van ons uitgebreid gamma van infrarood stralingselementen. De apparaten bestaan met of zonder zichtbare rode stralingen. Deze sensatie en warmtebron is een doorbraak in de verwarmingsmarkt.

Horeca : Gebruik uw terras vaker in de herfst en de winter, langer in de avond. Het is de beste manier om uw omzet te verhogen. Een verwarmd buitenterras aanbieden is ook een een mogelijkheid om aanklantenbinding te doen.
Bedrijven: Verwarming met stralingselementen biedt ook de mogelijkheid om specifieke niet-geïsoleerde werkruimtes of hoge industriële werkhallen te verwarmen. De toestellen zijn vast of mobiel.
Particulieren: Geniet van uw terras in het tussen seizoen en langer tijdens de zomeravonden.

Wij bieden ook levering en realisatie van projecten in de volgende sectoren :

  • Lobby’s en recepties : vaak moeilijk te verwarmen, de toestellen zijn aangepast om een comfotabele en aangename temperatuur te handhaven voor klanten en werknemers in deze tochtige ruimtes .
  • Workshops, garages, industrieën : het comfort van de technici en het niet-bevriezen van de machines zijn belangrijk voor een kwaliteitswerk..
  • Kantoren, commerciële ruimten : het is gemakkelijk om verschillende delen van eenzelfde ruimte te verwarmen.De verwarmingspanelen passen perfect in het plafond.
  • Boerderijen, melkstallen : wij bieden efficiënte apparaten om de luidruchtige en vervuilende hitte cannonnen te vervangen..
  • Dierentuinen, paardenboerderijen : de infraroodstraling is een perfecte vervanging voor zonlicht.
  • Ziekenhuissector & zorg : de stralingsverwarming is zacht en zonder luchtcirculatie.
  • Badkamer & wellness : het thermisch comfort van de verwarmingspanelen biedt een onmiddellijk, aangenaam en esthetisch gevoel van warmte. 

Nieuws

Call Now Button